ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ!!!

 ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ …Ημέρα εγκλεισμού 63η

Παρασκευή 08 Ιανουαρίου 2021




(συνέχεια…)
-« Ο Ευαγόρας, ο άριστος αρχιτέκτονας μου, σχεδίασε ήδη το σπίτι μας και θέλουμε να δείτε τα σχέδια.» είπε γεμάτη ενθουσιασμό η Ναυσιθόη στην παρέα .
-« Τί έκανες με το θέμα του οικοπέδου;;; Πήγες στο Δημαρχείο;;;» ρώτησε ο Αριστοτέλης
-« Ναι, πήγα χτες …Δεν το συζητάω…όλοι στο προσωπικό είναι ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί. Μου άνοιξαν ένα χάρτη της πόλης με όλα τα διαθέσιμα οικόπεδα και φίλε μου, διάλεξα ένα στρέμμα λίγο πιο κάτω από το δικό σας…Θα είμαστε γείτονες!» είπε ο Ευαγόρας και τσούγκρισαν τα ποτήρια για τις ευχάριστες ειδήσεις…
-« πήγες και στην τράπεζα;;;»
-« Πήγα σήμερα…Είχα ήδη κλείσει ραντεβού κι έτσι με περίμεναν. Άτοκο δάνειο και με εξόφληση 30 έτη. Χαλαρά…
Μου πρότειναν και κάποιους καλούς οικοδόμους από τα μέρη μας να επιλέξω σε ποιον θα δώσω την εργολαβία του σπιτιού. Θεωρώ πως αυτή την εβδομάδα ήδη ξεκινάμε…και θα έχουμε το δικό μας σπίτι!!!» κι ο Ευαγόρας αγκάλιασε γεμάτος χαρά την όμορφη Ναυσιθόη.
-«Έλα …τι σκέφτεσαι;;;» σκούντηξε τον Αριστοτέλη που για λίγο αφαιρέθηκε..
-« Ξέρεις , προσπαθώ να συγκεντρώσω υλικό για τα χρόνια της αποστασίας, για το βιβλίο που γράφω και κάθε φορά που πάω στον παππού, συζητάμε πολλά για το παρελθόν.
Με έχουν συγκλονίσει οι ιστορίες που ακούω.

Φίλε μου…η Ελλήνων Πολιτεία είναι δώρο για κάθε άνθρωπο.
Δες, είμαστε νεότατοι, έχουμε σπουδάσει όλοι μας αυτό που μας άρεσε κι επιθυμούσαμε, ζούμε με σεβασμό μεταξύ μας, η Πολιτεία μας συνεχώς εξελίσσεται σε όλα, εσύ ετοιμάζεις το σπιτικό σου και όλοι συνδράμουν στο να το στήσεις όσο πιο εύκολα και ανώδυνα.
ΔΩΡΕΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ!!!
Αυτό φίλε μου δεν θα μπορούσαν ούτε να το φανταστούν στα χρόνια που ο παππούς ήταν νέος.
Κάπου στο 2020, όσοι είχαν κληρονομήσει σπίτι από τους γονείς τους και γενικά όσοι είχαν δικό τους σπίτι πλήρωναν φόρο σε μια εταιρεία την ΑΑΔΕ η οποία παρίστανε πως ήταν κρατική αλλά τα αρχικά της ως Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, πρόδιδαν πως μόνον κρατική δεν ήταν.
Δεν έδινε ούτε καν αναφορά στο υπουργείο οικονομικών για τα έσοδα…και πρόσεξε ήταν μόνον για να εισπράττει τα έσοδα από τους δεκάδες φόρους που πλήρωναν οι καημένοι οι Έλληνες τότε…
Για τα έξοδα και τα λεφτά που χρειαζόταν το κράτος ούτε που έδινε σημασία…»
-« Καλά …οι φόροι που πλήρωναν οι πολίτες δεν ήταν ανταποδοτικοί;;; Δεν επέστρεφαν ξανά πίσω με τη μορφή έργων;;;» ρώτησε η Ναυσιθόη γεμάτη απορία…
-« όχι…αυτή η ΑΑΔΕ συγκέντρωνε το χρήμα από τους φόρους και έβγαζε τα λεφτά στο εξωτερικό χωρίς να δίνει αναφορά πού και σε ποιον…Το διανοείσαι;;;»
-« Μα στάσου…οι άνθρωποι πως το δεχόταν αυτό;;; Ήταν ολοφάνερο κλέψιμο, γιατί δεν αντιδρούσαν;;;»
-« Γιατί δεν ήταν σαν κι εμάς…δεν είχαν το σκεπτικό του ενεργού πολίτη…Τότε, ήταν αδρανείς και στην κοσμάρα τους θα πω και λίγο τους είναι…
Βγήκε με ΦΕΚ η ΑΑΔΕ …κανείς τους δεν το διάβασε…ούτε που έδωσαν σημασία…
Υπόγραψαν μνημόνια οι βουλευτές…ούτε που ήξεραν οι Έλληνες τί έγραφαν αυτά τα χαρτιά που υπογράφτηκαν από βουλευτές, οι οποίοι οι ίδιοι δήλωναν πως έβαλαν την υπογραφή τους αλλά χωρίς να το διαβάσουν…
Τόση τεράστια ηλιθιότητα και βλακεία μιλάμε πως κουβαλούσαν όλοι σχεδόν οι Έλληνες…
Μόνον όταν εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας κι έβγαλε τα άπλυτα των πολιτικών στη φόρα, τότε οι δικοί μας, της Ελλήνων Συνέλευσις άρχισαν να τα διαβάζουν και να μιλάνε για όλες αυτές τις απάτες που είχε στήσει το κράτος εναντίον των πολιτών του…
Σαν αυτοάνοσο νόσημα λειτουργούσε η κάθε κυβέρνηση για λογαριασμό των Ελλήνων….Αρρώστια ήταν …καρκίνωμα…
με κύρια παρενέργεια την ύπνωση, αδράνεια κι αδιαφορία των πολιτών.
Και το χειρότερο ήταν οι τράπεζες. Καμία σχέση με τη δική μας τράπεζα που είναι καθαρά δική μας και όλοι είμαστε μέτοχοι της και λειτουργεί για το ώφελος μας και μόνον... Εδώ να δείτε απάτες…Τράπεζα της Ελλάδος , Εθνική τράπεζα και ξεγελούσαν τους κοιμισμένους Έλληνες με τέτοια ονόματα που ακούγοντας τα νόμιζαν πως είναι τράπεζες του κράτους…
Ιδιωτικά μαγαζιά ήταν και έδιναν δάνεια στους Έλληνες …και κρατήσου καλά…από τα δικά τους λεφτά.
Βεβαίως…τους δάνειζαν τα δικά τους λεφτά, με τόκο κι έπαιρναν κι από το δημόσιο , δηλαδή πάλι από τα λεφτά των Ελλήνων , κάτι δισεκατομμύρια για να μην φτωχύνουν…
Άσε …πολύ πίκρα σου λέω…
Ούτε να τα ακούσεις δεν μπορείς τα όργια που έκαναν…
Και συνεχώς ενοχλούσαν με τα τηλέφωνα και με τους δικαστικούς επιμελητές για να πληρώσουν κι αν καθυστερούσαν στις δόσεις, προχωρούσαν σε κατάσχεση των σπιτιών….
Τρελές ιστορίες …και άκου κι άλλη μια ακόμη πιο τρελή…
Η εκκλησία τους, τους ενθάρρυνε να στηρίξουν την Εθνική τράπεζα…
Ήταν ένας μητροπολίτης, Άνθιμος λεγόταν, που βγήκε δημόσια στο ποίμνιο του κι έλεγε με πόνο ψυχής: κινδυνεύει η εθνική τράπεζα…αν η εθνική τράπεζα κινδυνεύσει...εμείς τότε τελειώσαμε…»
-« Καλά …η εκκλησία δεν ήταν που είχε τρισεκατομμύρια περιουσία;;; Γιατί δε βοηθούσε τους ανθρώπους της;;;»
-« Γιατί δεν ήταν οι Έλληνες οι άνθρωποι της…
Αυτή η εκκλησία ήταν καθαρά εβραϊκή…άλλωστε επικαλούνταν μόνον τους Εβραίους προπάτορες της και ποτέ μα ποτέ κανέναν Έλληνα πρόγονο…
Είχε κλέψει όλα τα ελληνικά ονόματα και τα είχε προσαρμόσει σε οσίους και αγίους και για να τα βεβηλώσει αλλά και γιατί έβλεπε πως οι Έλληνες τιμούσαν τα ονόματα των προγόνων τους…
Εκεί που θύμωσα πολύ ήταν όταν μου είπε ο παππούς πως ακόμη και το όνομα της Αφροδίτης το είχαν δώσει ως οσία Αφροδίτη….
Το θέμα ήταν πως τράπεζες- ΑΑΔΕ- εκκλησία- δικαστές και κράτος, λειτουργούσαν όλοι μαζί με τέτοιους τρόπους που οι άνθρωποι έχαναν τις περιουσίες τους και πολλοί αυτοκτονούσαν γιατί δεν μπορούσαν να δουν φως στο βάθος του τούνελ….»
-« Ας πιούμε λοιπόν στην Ελλήνων Πολιτεία, που τερμάτισε όλο αυτό το άδικο και στους ανθρώπους της Ελλήνων Συνέλευσις που ως το τέλος αγωνίστηκαν και δεν τα παράτησαν παρά τους χλευασμούς και το κυνηγητό που δέχτηκαν… και ας πιούμε και στο νέο οικόπεδο και στο σπίτι που θα χτιστεί εκεί πάνω!!!»





4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ

4.1. Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.
4.2. Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,
4.3. Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.
4.4. Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.
4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.
Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

10.0 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σήμερα παρότι ο πολίτης πληρώνει τέλη κυκλοφορίας – διόδια, έχει στη διάθεση του άθλιο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, που δεν συντηρείται ούτε επιφανειακά, ούτε τα φρεάτια απορροής, με ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωρίς πρόσβαση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, με σπάνιο νυχτερινό φωτισμό κλπ.
10.1. Καταρχήν είναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση όλων των υπαρχόντων Εθνικών δικτύων.
10.2. Θα επενδυθούν όλα όσα χρειαστούν για την αναβάθμιση των ανωτέρων ειδικά μέσα στις πόλεις με άριστη ποιότητος άσφαλτο, αντιολισθητική, επίπεδη, χωρίς προεξοχές κτλ.
10.3. Θα αναβαθμιστούν τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει διέλευση πεζών.
10.4. Θα δημιουργηθούν ορθά δομημένοι χώροι στάθμευσης, υπογείως ή υπεργείως ούτως ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις.
10.5. Θα δημιουργηθούν χώροι – πνεύμονες πράσινου και θα αναπλαστούν οι υπάρχοντες, που θα φυλάσσονται με μόνιμο προσωπικό ασφαλείας, με στόχο την ευχαρίστηση και απόλαυση των πολιτών και για να αποφεύγεται η κατάληψή τους από περιθωριακές, εγκληματικές ομάδες κλπ.
10.6. Είναι στο πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας να δημιουργηθούν χιλιάδες χώροι όπου θα μπορούν οι πολίτες να καλύπτουν την αισθητική τους, να μπορούν να απολαμβάνουν τα τοπία και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον.
10.7. Επίσης θα γίνει αναβάθμιση όλων των γεφυρών που υπάρχουν, γιατί η σημερινή κατάσταση του 2015 τείνει να εξομοιωθεί με την μεταπολεμική περίοδο.
10.8. Θα διορθωθούν οι φωτισμοί και θα δημιουργούν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους δημόσιους χώρους ούτως ώστε να υπάρχει αισθητική, να εκφράζεται η τέχνη, να προσφέρουν άνεση και να αποφορτίζουν τις μεγαλουπόλεις από το θόρυβο, τη μόλυνση και τη μετακίνηση.
10.9. Η Ελλήνων Πολιτεία από τη στιγμή, που θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, έχει πρόγραμμα να καταστήσει όλη την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο Εθνικής ανάπτυξης.
10.10. Τα κονδύλια που θα δαπανηθούν για αυτό είναι δεδομένα και άφθονα. Θα κατασκευαστούν δύο παράλληλοι αυτοκινητόδρομοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και τεχνολογίας, που θα καλύπτουν το δυτικό και ανατολικό τμήμα της καθ’ όλο το μήκος της χώρας. Οι ανωτέρω θα διασυνδέονται μεταξύ τους ανά διαστήματα ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ενδιάμεσες περιοχές. Ο ίδιος σχεδιασμός θα εφαρμοστεί και στην νησιωτική Ελλάδα.
10.11. Μέλημα της Πολιτείας είναι η πρόσβαση και στο πιο απομακρυσμένο χωριό με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα της εκμετάλλευσης και χρησιμοποίησης για οίκηση και ανάπτυξη περιοχών που μέχρι σήμερα είναι απρόσβατες.
10.12. Θα γίνουν υποδομές ώστε ο πληθυσμός να κατανέμεται οικιστικά σε όλη την επιφάνεια σε οικιστικούς οργανωμένους χώρους για να μπορέσει ο άνθρωπος να ζήσει σε περιβάλλον που καλύπτει την ευαισθησία του.
10.13. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι η δημιουργία πόλεων και κωμοπόλεων ώστε κάθε πολίτης να ζει στο φυσικό περιβάλλον και να είναι σε επαφή με αυτό για να μπορέσει ενεργειακά να καλύψει την αρμονία που χρειάζεται.
10.14. Οι οικιστικές περιοχές, που θα δημιουργηθούν, θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πολιτών με υψηλών προδιαγραφών υποδομές πχ αποχετευτικό, ηλεκτρικό, υδρευτικό κλπ.
10.15. Οι οικίες είναι σχεδιασμένες με προσανατολισμό ώστε να δέχονται όλες τις ακτινοβολίες, που είναι απαραίτητες στον άνθρωπο, με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον και να το σέβονται. Η κατασκευή τους θα είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενεργειακά αυτάρκης και θα κατασκευάζονται μόνο από φυσικά υλικά, της μητέρας γης. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
10.16. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν σχεδιαστεί παράλληλα με τους αυτοκινητόδρομους να λειτουργούν αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και προδιαγραφών.
10.17. Κάθε κωμόπολη ή πόλη, ανάλογα στο μέρος που βρίσκεται, θα έχει τις ανάλογες υποδομές για την διασύνδεσή της με την υπόλοιπη χώρα.
10.18. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην αεροπορική διασύνδεση, που θα καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Όλα τα νησιά μας θα είναι συνδεδεμένα με ακτοπλοΐα μεταξύ τους και με την ηπειρωτική Ελλάδα. 
10.19. Επίσης θα γίνεται χρήση υδροπλάνων όπου είναι αναγκαίο.
10.20. Το σχέδιο της Ελλήνων Πολιτείας είναι οι μεγαλουπόλεις να δώσουν την θέση τους προοδευτικά στις μικρές πόλεις, κωμοπόλεις, που θα κατασκευαστούν, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν αυτά που παρέχει η φύση της χώρας μας.
10.21. Η Ελλήνων Πολιτεία μέσω των τιμών των ακινήτων (real estate) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αποσυμφόρηση των μεγάλων πόλεων.
10.22. Πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας είναι η κατασκευή μιας πόλης εξ’ αρχής και εξ’ ολοκλήρου, που θα φιλοξενεί αποκλειστικά την διοίκηση, θα περιλαμβάνει όλα τα υπουργεία, τους οργανισμούς και τα ιδρύματα, τα οποία θα διοικούν την Ελλήνων Πολιτεία.
10.23. Η πόλης αυτή θα κατασκευαστεί σε μια περιοχή, που θα αναδεικνύει το κάλλος της Ελληνικής γης, θα έχει ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, που θα προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση για επίσημους προσκεκλημένους, καθώς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όλων των υποδομών, όπως αεροδρόμιο, πάρκα κλπ.
10.24. Σε αυτήν την πόλη η Ελλήνων Πολιτεία θα κατασκευάσει ανάλογη με τη χρήση του οικοδομικό συγκρότημα, που θα φροντίσει να γίνει η νέα έδρα του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
10.25. Θα κληθούν όλα τα κράτη να στείλουν τους επίσημους πρεσβευτές τους, που έχουν στα Ηνωμένα Έθνη και να εγκατασταθούν στο οικοδομικό συγκρότημα εντελώς δωρεάν.
10.26. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να καλέσει όλα τα Έθνη – Κράτη να φιλοξενηθούν από αυτήν στην νέα έδρα των Ηνωμένων Εθνών που θα ιδρύσει.
10.27. Για να σταματήσει η υπέρογκη δαπάνη, που καλούνται σήμερα να πληρώσουν, στις σημερινές εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό θα γίνει ως δείγμα μεγαλοπρέπειας του Ελληνικού Έθνους προς ολόκληρο τον πλανήτη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.
1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.
1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.
1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.
1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.
1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.
1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.
1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με  σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.
1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.
1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.
1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.
1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.
1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.


ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://esyampelokipon.blogspot.com/2020/10/progr-diloseis-ellinon-syneleysis.html

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

 




ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 84-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2314039764

email: esyampelokipon.thess@gmail.com

 

https://www.facebook.com/esyampelokiponthess

https://twitter.com/esyampelokipon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ