ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ

 

ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ


ΚΥΡΙΑΚΗ 28/02 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ « Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ » ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ « ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ » 


Αγρανάπαυση είναι, η διακοπή της καλλιέργειας ενός αγρού για να αποκτήσει ξανά τη παραγωγικότητά του.

Η διάρκειά της εξαρτάται από το είδος του εδάφους και τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν.

Η αγρανάπαυση είναι αναγκαία στους αγρούς που εφαρμόζεται εντατική μονοκαλλιέργεια με αποτέλεσμα την "κατανάλωση" των θρεπτικών συστατικών του εδάφους.

 

Γεννημένος και μεγαλωμένος σε πόλη, στερήθηκα της τιμής, να γνωρίσω και να βιώσω τη καλλιέργεια της γης.

Ωστόσο, από τη πρώιμη εφηβεία, μου συστήθηκε, γνώρισα και βιώνω έκτοτε, τη καλλιέργεια του Νου.

Σχετικά έγκαιρα αντιλήφθηκα την επιβολή αφ’ενός της επαναλαμβανόμενης μονοκαλλιέργειας και αφ’ ετέρου τη μακρόχρονη απουσία της αγρανάπαυσης, με συνέπεια τη κυριαρχία αγριόχορτων παρασίτων και ζιζανίων που φυτρώνουν και αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα στον αγρό της Νόησής μου. Οι προσπάθειά μου να ελέγξω το φύτρωμα των αγριόχορτων, εμφάνιζε όλο και πιό έντονα τα χαρακτηριστικά του μάταιου.

 

Αυτή η μεταφορική συμπυκνωμένη περιγραφή του περισσότερου χρόνου της ζωής μου, είναι ο αντικατοπτρισμός της ματαιοπονίας των ανθρώπων για την απόδοση αγαθών και πόρων από τη μονοκαλλιέργεια του Νου που τους επιβάλλεται, αρχομένης από την «Εκπαίδευση» όλων των βαθμίδων και συντηρούμενης και ενισχυόμενης παράλληλα από τα ΜΜΕ και τους Θεσμούς των Ειδικών ( Δογματικούς, Κομματικούς, Οικονομικούς, Νομικούς, Ιατρικούς, Αθλητικούς, Κρατικούς, κλπ), οι οποίοι και συνιστούν τη σπορά της μονοκαλλιέργειας του Νου.

Το Βλάστημα της μονοκαλλιέργειας μεταμορφώνεται σύντομα σε Βλάσφημα της Δημιουργίας με αποτέλεσμα, την Άγνοια της Άγνοιας της λογικής και της Νομοτέλειας του Νόμου - Ανθρώπου και την υποκατάστασή τους με την Εγωιστική αποδοχή της εκλογίκευσης και της  ηθικοποίησης της Αποστατικής συμπεριφοράς του Νόμου-Ανθρώπου.

 

Η φράση «Άγνοια Νόμου δε Συγχωρείται», άμεσα ή έμμεσα, είναι γνωστή σε όλους τους Ανθρώπους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο, και μόνο από το γεγονός ότι προσφεύγουμε σε Δικηγόρο για οποιοδήποτε Νομικό ζήτημα μας προκύψει.

Άν δε την ακούσαμε όπως ακριβώς την αναφέρω εδώ, «Άγνοια Νόμου δε Συγχωρείται», την ακούσαμε σίγουρα με κάποια από τις διάφορες παραλλαγές (Μεταλλάξεις), ίσως με μόνη αλλαγή του ρήματος «δε Συγχωρείται» όπως: «Άγνοια Νόμου Απαγορεύεται», «Άγνοια Νόμου δεν επιτρέπεται», «Άγνοια Νόμου δε Δικαιολογείται» «Άγνοια Νόμου δεν περιέχει Ακαταλόγιστο» κλπ

Ο Δικηγόρος Εκλογικεύει την οποιαδήποτε εκδοχή της φράσης με την ηθικοποίησή της, ότι αυτός βρίσκεται δίπλα στον πελάτη του για να του καλύψει την άγνοια της πολυνομίας που τον φοβίζει, με τη δική του Γνώση.

Εάν ο «Πελάτης» θελήσει να ενημερωθεί και ρωτήσει το Δικηγόρο σε ποια διάταξη (ΦΕΚ κλπ) αναφέρεται η φράση, τότε ο πελάτης θα βρεθεί προ εκπλήξεως αφού ο δικηγόρος ή θα αποφύγει να του δώσει στοιχεία αναζήτησης της διάταξης (δε θυμάμαι τον αριθμό της διάταξης, θα το δω και θα σου πώ) προβάλλοντας κάθε είδους δικαιολογία και εκλογικεύοντας τη δική του Άγνοια, ή, το συνηθέστερο, θα τον αποπροσανατολίσει παραπέμποντάς τον στον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 31).

Και που μπορεί κάποιος να αναζητήσει αυτή τη φράση;

Η φράση «Άγνοια Νόμου . . . .» κλπ, είναι γνωστή στους Νομικούς κύκλους ως «Νομικό Θέσφατο»

Με άλλα λόγια, το Θέσφατο, είναι απαράβατος Νόμος της Δημιουργίας και σε Άγνοια των Νόμων της Δημιουργίας αναφέρεται το Θέσφατο.

Περαιτέρω, επειδή και το Δημιούργημα Άνθρωπος είναι Νόμος (Θείος Νόμος), γι’ αυτό το λόγο και το Θέσφατο «Άγνοια Νόμου δε Συγχωρείται», σε ελεύθερη απόδοση μπορούμε να το διατυπώσουμε «ο Άνθρωπος δεν Αγνοείται» από κανένα Νομικό κείμενο γραπτό ή Άγραφο, του Θετικού ή του Υπερθετικού Δικαίου.

Το Καταστάλαγμα αυτό, «ο Άνθρωπος δεν Αγνοείται», εμπεριέχεται σε όλα τα Διεθνή Νομικά κείμενα και ιδίως στο Χάρτη του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και φυσικά απευθύνεται και εντέλει τον κάθε είδους ΕΙΔΙΚΟ.

Επομένως Η φράση «Άγνοια Νόμου δε Συγχωρείται», κάθε άλλο παρά συνιστά Απειλή για τον Άνθρωπο που Αγνοεί το Δαιδαλώδη Λαβύρινθο των γραπτών Νόμων του Θετικού Δικαίου, αλλά βέβαια αποτελεί ανεξάντλητη πηγή πλούτου για τους Ειδικούς που Γνωρίζουν την Άγνοια της Άγνοιας του Νόμου, που δε Γνωρίζουν την Θεία ύπαρξή τους!!!!


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΞΗΛΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ»

  Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΦΑΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΘ' ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!



ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ,
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,
ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!



%25CE%2595.%25CE%25A3%25CE%25A5.%2B%25282%2529





62576730_411302942791870_1531734978709159936_n


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ


ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ.




ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 84-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2314039764

email: esyampelokipon.thess@gmail.com


 FACEBOOK: Ε.ΣΥ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης 

TWITTER: Ε.ΣΥ.ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ